Kwaliteit is voor ons belangrijk. Van materialen tot eindproducten!

Wij monitoren en verbeteren continu de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van onze interne werkprocessen. Daarnaast is er voortdurend aandacht voor de kwaliteit van onze relaties met klanten en leveranciers.

Kwaliteit en duurzaamheid

Rubberindustrie EBO gaat zeer duurzaam en milieubewust te werk. Met uiterste precisie zorgen we ervoor dat zo min mogelijk materiaal verloren gaat. Vrijkomende afvallen worden aangenomen door onze zusteronderneming. Daar wordt het rubberafval gerecycled en verwerkt tot halffabricaat. Deze halffabricaten levert onze zusteronderneming aan de markt die daar weer grondstoffen of rubberproducten van maakt. Deze worden daarna weer bij Rubberindustrie ingezet als ruwmateriaal.

checkmark-icon

ISO 9001 gecertificeerd en uitvoeren van kwaliteitscontroles

checkmark-icon

Één vast aanspreekpunt

checkmark-icon

Recyclen van productieafval door zusterbedrijf

checkmark-icon

Produceren op een energiezuinige manier

Onze certificaten

quote

EBO staat bij ons bekend als een flexibele en betrouwbare partner. We hebben een jarenlange samenwerking waarbij EBO ons zoveel mogelijk probeert te ontzorgen. De kwaliteit-prijs verhouding sluit perfect aan bij onze wens en de wens van onze klanten. EBO produceert voor ons enkel stuks tot complete samenstellingen, waarbij levertijden gerespecteerd en gehaald worden. Al met al is EBO Rubberindustrie een gewaardeerde toeleverancier in onze keten.

Wilvo

Meer ervaringen