Met onze oplossingen kunnen we elke sector voorzien van maatwerk rubberproducten

Rubberindustrie EBO produceert technische rubberproducten en elastische kunststofdelen die gebruikt worden voor o.a. afdichtingen, demping, thermische- en akoestische isolatie. Zoals bijvoorbeeld afdichtband, balgen, doppen, o-ringen, pakkingen, profielen, trillingdempers etc. We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten materialen waaronder volrubber, celrubber en schuimen.

Mogelijkheden en bewerking

Wij hebben een ruime keuze uit materialen waarmee we alles kunnen maken.

Onze materialen

Onze snijmachines snijden pakkingen en afdichtingen uit verschillende soorten rubber en kunststoffen. Met behulp van een tekening van het door u gewenste product kan de computergestuurde machine het product direct verwerken. We kunnen uw product in bijna elk gewenste vorm snijden en vrijwel al ons plaatmateriaal kan worden voorzien van een zelfklevende laag.

Wij produceren rubberen vormartikelen op maat, geheel naar uw tekening of model. Dit gebeurt met behulp van verschillende rubberpersen. Voorbeelden van vormproducten zijn o-ringen, balgen of trillingdempers. Wij kunnen ook vormproducten maken die deels zijn voorzien van een ingesloten metaaldeel.

Rubberindustrie EBO beschikt over meer dan 1.300 verschillende stansgereedschappen. Met onze stansmachines en stansautomaten kunnen we verschillende rubber en kunststoffen stansen volgens model of tekening, tot op 0,01 mm nauwkeurig. Bijna al onze materialen kunnen aan beiden zijden worden voorzien van een zelfklevende laag.

Door uw rubberproduct te lamineren of te voorzien van een zelfklevende folie kan het rubberproduct gekleefd worden aan een oppervlak.

Rubberindustrie EBO heeft een ruime keuze uit verschillende soorten rubber en kunststof. Denk daarbij aan celrubbers, volrubbers en schuimen. De meeste materialen kunnen wij voorzien van een zelfklevende laag.

Rubberindustrie EBO levert zelfklevend afdichtband in verschillende soorten celrubber en schuim. U kunt zelf de maat bepalen. De breedtemaat kan zelfs per millimeter oplopend worden gekozen. Afhankelijk van de maatvoering en het materiaal kan het afdichtband op haspel geleverd worden.

Wat we maken

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Op basis van een monster of een (handgemaakte) tekening en de eisen waaraan uw product moet voldoen, gaan we op zoek naar het juiste materiaal en de beste productiemethode. Wij bieden voor iedere toepassing een oplossing!

Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze!

Verkoop en klantenservice