Al ruim 35 jaar ervaring in de rubberindustrie en klaar voor de toekomst

Rubberindustrie EBO biedt standaard- en maatwerkoplossingen voor technische rubberproducten en elastische kunststofdelen. We hebben een ruim assortiment aan materialen, zoals celrubber, volrubber en schuimen. Hieruit produceren we rubberproducten die o.a. worden gebruikt voor afdichtingen, demping, thermische- en akoestische isolatie, zoals bijvoorbeeld afdichtband, balgen, doppen, o-ringen, pakkingen, profielen en trillingdempers. Het is ook mogelijk om uw rubberproduct met andere materialen te combineren, bijvoorbeeld met metaaldelen. Kunt u nergens terecht voor uw specifieke wens? Bij Rubberindustrie EBO kunt u terecht voor al uw rubbervraagstukken. Wij bieden voor iedere toepassing een oplossing! We denken graag mee over materialen en de juiste productiemethode.

checkmark-icon

Vooruitlopend in rubber

checkmark-icon

Zeer ervaren team

checkmark-icon

Altijd het zelfde aanspreekpunt

checkmark-icon

Meedenkend met de klant en meebewegend met de markt

checkmark-icon

Korte lijnen, snelle service

checkmark-icon

One stop shop voor uw rubber oplossingen

Ruim 35 jaar ervaring

Al sinds 1984 houdt Rubberindustrie EBO zich bezig met het produceren van rubberproducten. Gedurende deze jaren heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd. In 2020 is Rubberindustrie EBO overgenomen door een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van rubber recycling en het produceren van rubberproducten. Dankzij de enorme hoeveelheid kennis van de markt is Rubberindustrie EBO klaar voor de toekomst. Voor de klant blijft de kwaliteit hetzelfde als dat je van Rubberindustrie EBO gewend bent. Korte lijnen, snelle service en altijd meebewegend met de markt.

Goede oplossingen neerzetten en goede reacties. Daar zijn we trots op.

Coolen B.V.
Coolen B.V.

Al vele jaren kopen wij onderdelen van bv. Alveoliet, NBR/PVC schuim, rubber, neopreen celrubber, enz enz bij EBO in Geldrop. Service en een goede prijs staat bij EBO altijd voorop, en zeker ook het nakomen van gemaakte afspraken.

Wilvo
Wilvo

EBO staat bij ons bekend als een flexibele en betrouwbare partner. We hebben een jarenlange samenwerking waarbij EBO ons zoveel mogelijk probeert te ontzorgen. De kwaliteit-prijs verhouding sluit perfect aan bij onze wens en de wens van onze klanten. EBO produceert voor ons enkel stuks tot complete samenstellingen, waarbij levertijden gerespecteerd en gehaald worden. Al met al is EBO Rubberindustrie een gewaardeerde toeleverancier in onze keten.

Tobroco-Giant
Tobroco-Giant

Sinds 2018 doen wij zaken met EBO RubberIndustrie. Wij kopen voor ons op maat gemaakte pakkingen in diverse materiaalsoorten. Bij EBO denk ik een goede kwaliteit, flexibiliteit en goede service te hebben met korte levertijden tegen een marktconforme prijs.